Tavoitteenamme on tarjota laadukasta palvelua aina verkkosivuista huviloilla majoittumiseen ja sen jälkeen. Minulla on ilo kertoa teille tästä ihanasta paikasta, johonka itse tutustuin kunnolla vasta hiljattain.

Viihtyisät vuokramökit on rakennettu vuosin 2002-2009 välillä rauhalliselle alueelle Suolajärven rannalle. Oravasalmessa virtaa vesi vuoden ympäri, talvellakin salmi pysyy jäättömänä. Ensimmäinen mökki, Oravalinna, valmistui vuonna 2002. Komeasti korkealle rinteelle. Oravasalmen nimikkohuvila Oravasalmi valmistui vuotta myöhemmin niemen kärkeen. Mökistä on kauniit näkymät Suolajärvelle ja salmeen.

OravasalmiTouko (10).JPG

Oravasalmen huviloiden THE huvila, Oravahovi, valmistui 2004. Oravahovi on tunnelmallinen ja tilava valinta esimerkiksi juhlienpitopaikaksi. Oravahovissa on vuosien aikana vieraillut lukuisia yritysvieraita ympäri maailmaa.

Pieni Oravanpesä sijaitsee savusaunan yhteydessä. Pesässä majoittuu kuusi henkeä mukavasti. Savusaunassa pääsee nauttimaan ainutlaatuisen pitkistä löylyistä ympäri vuoden. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla kymmenen henkeä. Savusaunan upean pitkältä laiturilta pulahtaa uimaan kirkkaaseen Suolajärveen, talvisin on mahdollisuus pulahtaa kylmään avantoon.

Oravasalmen huviloiden kuopus on Oravakolo. Kolossa on 101 neliötä ja kahdeksan vuodepaikkaa. Oravakolo on loistava valinta pienten lasten perheille. Piha on tasaista ja hiekkalaatikko löytyy mukavan kaukana rannasta. Jokaisella huvilalla on soutuvene käytettävissä.

Kiitos mielenkiinnosta ja toivottavasti pian tavataan mökkeilyn merkeissä! Mukavaa loppukesää!

Ystävällisin terveisin Milla H. Oravasalmen huvilat

Posted on Aug 10, 2018